HTML

2011.06.03. 09:40 Foolish.

éreccccsséégi :D

Szóval hétfőn lesz az emelt töri szóbeli érettségim. még hátra van 3-4 tételem úgyhogy lehet nem itt kéne ülnöm, hanem azokat kéne tanulnom.. de már úgyis rég írtam, úgyhogy kicsit beszámolok mi volt mostanában! (:

Kedden kikaptuk az írásbelik eredményeit.. na hát a matekom 79% és 80tól 5 .. ez az én formám :/

A törin meg a magyaron meg angolon is kéne javítanom és akkor lehet, hogy felvesznek! istenemmm annyira jó lennee!! :)
Nem akarom apuékat terhelni még tandíjjal is :S
Amúgy meg tegnap lebuktam villa előtt ropi ügyben :D hátt csak nézett és annyit mondott, hogy nem ismerlek meg, hogy dobd el azt a bűzrudat:D

Jún.20-21én lesznek a középszintű szóbelik.. attól is félek, leeht, hogy még jobban mitn emelttől?! a vizsgabiztos állítólag nem valami kedves! de azért remélem az lesz! 
A tablóverseny is megkezdődött nagyban megy a harc... ha gondolod szavazz ránk Szent István Gimnázium 12.B www.kalohirek.hu  !

Megyek nyáron szokás szerint zenetáborba, ami balatonon lesz (juhuuuu) !!
Osztállyal is megyünk balcsira valamint gólyatábor is lesz, meg meg kell csinálnom a jogsit szóval a sok program között még a kresszt is le kell tennem intenzíven.. fincsi lesz :/

Na azt hiszem most többet nem írok, mert "hív a kötelesség" szóval elmegyek tanulni :D
Majd írok, ha eszembe jut írni .:D Üdv :)
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://foolish.blog.hu/api/trackback/id/tr582953559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása